Najaarsuitgave tijdschrift Lourdes verschenen
 
Oktober is van oudsher rozenkransmaand
 
Data Lourdesbedevaarten 2015 bekend
 
 
 
 
 
Home   De Organisatie   Bedevaart   Nieuws   Contact   Brochures   Foto' s   links  
 
   
  
Lourdes
 
 

Op bedevaart naar Lourdes

Een reis met meerwaarde! Zo kan een bedevaart naar Lourdes het beste worden omschreven. Het plaatsje in Zuid-Frankrijk werd ruim 150 jaar geleden wereldberoemd door de verschijningen van 'een mooie dame' aan het meisje Bernadette Soubirous. 

Sindsdien bezoeken jaarlijks vele miljoenen mensen het stadje aan de voeten van de Pyreneeën. Om te bidden bij de grot van de verschijningen, om een kaarsje op te steken, om stil te zijn bij Maria en Bernadette. 

De Organisatie Limburgse Bedevaarten verzorgt al meer dan 90 jaar bedevaartreizen naar Lourdes. Hieraan kunnen zowel gezonde als zieke of gehandicapte pelgrims uit heel Nederland deelnemen. De bedevaarten bestaan uit volledig verzorgde reizen per trein, bus of vliegtuig. Een team van enthousiaste vrijwilligers zorgt ervoor dat u een onvergetelijke week in Lourdes beleeft.  

Tijdens uw bezoek aan Lourdes kunt u kiezen uit een uitgebreid programma. Onze reizen bieden u de mogelijkheid om tot rust en bezinning te komen. U kunt rekenen op onze deskundige medewerkers die hun uiterste best doen om uw reis zo plezierig mogelijk te laten verlopen. 

 

Reisoverzicht 2015: Kijk hier voor een overzicht van de bedevaartdata in 2015

 

Webcam Grot 
Klik op de foto voor een rechtstreekse verbinding
met de grot in Lourdes:
 Bekijk de grot van Lourdes