Programma Lourdesreizen 2016 verschenen
 
Lourdes bereidt zich voor op Heilig Jaar
 
Bedevaartkantoor heet voortaan: Huis voor de Pelgrim
 
 
 
 
 
Home   Organisatie   Bedevaart   Brochures   Contact   Nieuws   Foto' s   links  
 
   
  
Lourdes
 
 

Een reis met meerwaarde! Zo kan een bedevaart naar Lourdes het beste worden omschreven. Het plaatsje in Zuid-Frankrijk werd ruim 150 jaar geleden wereldberoemd door de verschijningen van 'een mooie dame' aan het meisje Bernadette Soubirous. 

Sindsdien bezoeken jaarlijks vele miljoenen mensen het stadje aan de voeten van de Pyreneeën. Om te bidden bij de grot van de verschijningen, om een kaarsje op te steken, om stil te zijn bij Maria en Bernadette. 

De Organisatie Limburgse Bedevaarten verzorgt al bijna 95 jaar bedevaartreizen naar Lourdes. Hieraan kunnen zowel gezonde als gehandicapte of mindervalide pelgrims uit heel Nederland deelnemen. De bedevaarten bestaan uit volledig verzorgde reizen per nachttrein, bus of vliegtuig. Een team van enthousiaste vrijwilligers zorgt ervoor dat u een onvergetelijke week in Lourdes beleeft.  

Tijdens uw bezoek aan Lourdes kunt u kiezen uit een uitgebreid programma. Onze reizen bieden u de mogelijkheid om tot rust en bezinning te komen. U kunt rekenen op onze deskundige medewerkers die hun uiterste best doen om uw reis zo plezierig mogelijk te laten verlopen. 

Reisoverzicht 2016: Kijk hier voor een overzicht van de bedevaartdata in 2016